Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2011 12:00 - Пласмасова индустрия vs. Предизвикателствата на бъдещето
Автор: thinkaboutthat Категория: Технологии   
Прочетен: 577 Коментари: 0 Гласове:
2



   Живеем в свят с нарастващо население и нарастваща продукция, но с все повече намаляващи ресурси. Тъй като предоставя многофункционални и енергийно ефективни материали, ПластиксЮръп постоянно увеличава своите усилия да образова и информира хората по въпроса защо пластмасите са материята на бъдещето. Опаковането и изолацията са два хубави примера, които демонстрират уникалните характеристики на пластмасите, впрегнати в ефективна употреба за пестене на енергия и ресурси.

   ФючърЕнергия е един пример за това как пластмасовата индустрия посреща предизвикателствата на бъдещето. Проектът, организиран съвместно с Европейската Училищна Мрежа, осветлява важни енергийни предизвикателства, които обществото днес има пред себе си и дава на учениците възможност да разбират същността на проблемите, да формират свое собствено мнение и да участват в дебати по тези въпроси.
    ПластиксЮръп също така е упълномощила прочутия футурулог Рей Хамънд (който самият беше гост на предишен чат във ФючърЕнергия) да напише доклад относно предизвикателствата, които светът ще посрещне през 2030 година. В отговор на доклада на Рей Хамънд индустрията организира три Екипа за Действие, които да определят стъпките на пластмасовата индустрия за да разреши настъпващите предизвикателства от бъдещето.
    Членовете на трите екипа са създадени от най-добрите млади инженери в индустрията. Всеки екип работи върху отделни проблеми. Първият разглежда въпросите за Съхраняване на Климата и Енергийна Ефективност, вторият се занимава с проблемите на Защита на потребителите и третият с Ресурсната Ефективност. Трите екипа работят интензивно върху проблемите и ще се представят с доклади в края на месец май.
    ПластиксЮръп също така приветства идеи от ученици, които могат да са в помощ на Екипите при тяхната работа. Такива предложения можете да добавяте в блога на ФючърЕнергия.
   Да посрещаш предизвикателствата на бъдещето означава още и да се вслушваш в гласа на утрешните поколения. Чрез проекта „Енергията – нашето бъдеще ПластиксЮръп и пластмасовата индустрия искрено желаят да се убедят, че тези гласове ще бъдат чути и че това е наистина един то важните елементи, които правят пластмасите материите на бъдещето.

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thinkaboutthat
Категория: Новини
Прочетен: 298131
Постинги: 114
Коментари: 148
Гласове: 424
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930